Vill inte!!!

Lampor
Privata bilder

Även om jag börjar tröttna på julen nu, och vill ha in nytt i huset, så vill jag inte plocka bort all mysig julbelysning. Granen åker ut med glädje, men det andra som lyser så stämmningsfullt i fönstren...

Jag tycker nog att riset med lampor i och den koniska saken (kommer inte på bättre namn =0) kan stå framme även om det inte är jul, kan de inte det? Jag tror nog att jag väntar lite med dessa, så jag får ha lite myspys kvar. Jag trivs så bra med "riset" det skulle jag vilja ha framme året runt.

Kommentarer
Postat av: Eva

Riset är väl inget juligt ! Ha du det framme tycker jag i alla fall....Kram Eva

Postat av: Thea

Vilket fint kollage.
Hoppas du antar utmaningen som finns på min blogg!
thea

2007-01-06 @ 23:02:18
URL: http://www.theasrum.blogg.se
Postat av: Isabelle

Hallå! Här får iaf riset och de "koniska" lamporna stå kvar ett bra tag till. Håller med dig precis, de är så fina och ger ett så mysigt ljus. :-)

2007-01-07 @ 09:32:46
URL: http://fixaodona.blogg.se
Postat av: Karin

Jag tycker också att du kan ha kvar både riset och den "koniska" lampan - det är inte juligt utan bara ett mysigt ljus i vintermörkret!

2007-01-07 @ 20:12:40
URL: http://www.sakerochting.se
Postat av: Elenore

Jag har ett sånt där hjärta som syns på nedersta bilden och den lämnade jag kvar framme när vi städade ut julen igår. Så självklart kan du ha kvar det du vill!! Man behöver ju ljus och mys resten av vintern oxå ;-)

2007-01-08 @ 21:08:10
URL: http://hubbis.blogg.se
Postat av: Tekla

Vill inte heller plocka bort alla ljusstakar. Det är så mysigt att tända dem på kvällen. När man kommer hem från jobbet.

2007-01-11 @ 20:27:29
URL: http://tekla.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback