Snabbt, magert och supersmarrigt!

När jag lagar lunch vill jag att det ska gå snabbt. Denna asiatiska kycklinggryta går supersnabbt och jag tycker den är god som bara den.

Jag fräser kycklingfilé i stora tärningar och kryddar dem med salt och peppar, slänger i en burk wokgrönsaker och lite champinjoner och häller sedan på en tetra Spicy Thai Keldasoppa. Får småkoka i 5 - 10 minuter och serveras med ris och en sallad.

image618

Kommentarer
Postat av: || p e r l a n

Åhh, det måste jag testa.. Den Keldan har jag inte testat. är precis som du.. det ska gå snabbt och smärtfritt!! :)
kram!!

Postat av: Anne

Så smart! Jag brukar köpa sopporna ofta men hara ldrig använt de till gryta, det måste testas. Tack för tips.

2008-04-21 @ 17:25:25
URL: http://www.anness.se/blog

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback