Bilder från ett bröllop

I somras gifter sig min syster vilket jag skrivit om tidigare, och Anna Evenius var anlitad som fotograf.
Vilka otroligt vackra bilder hon tog, och snabb var hon också! Precis när alla gäster tagit mat och satt sig till bords (ca 70 pers) så skulle jag ställa fram lite mer öl på bordet från en stor kyl som stod brevid bordet. Kylen var smockfull, och när jag tog två öl från översta hyllan så blev det jackpott!!
Först lät det dunns.....dunns....dunns.....sen rullade ca 150 ölburkar ut över golvet, till allas jubel och mina röda kinder.

Än idag pratas det bland gästerna om hur Anna slängde sig genom lokalen med kameran i högsta hugg för att föreviga detta, och ja, det lyckades hon med =)

Ja ja, vad gör man inte för att liva upp stämmningen lite!
image525

Får jag presentera...

image522
Mina gurus! Jag tycker de är så bra, dessa damer. När jag sitter och fixar med korrekturer, filer och annat vid datorn så brukar jag lyssna på några olika pratprogram. Min allra allra bästa favvo är
Knattetimmen i P4 Stockholm. Jag bor ju i Sörmland, men det är ju så fantastiskt gjort att man kan gå in på webben och ladda hem programmen i efterhand. Strålande!

Programmet består av lyssnare som ringer eller mailar in och ställer frågor om barn, barnppfostran och föräldraskap. De som sitter och svarar på frågorna är Malin Alfvén, barn- och föräldrapsykolog och Louise Hallin, barnmorska och psykoterapeut. Suveränt program!

Rösta på Barnsemester.se!

image521

På mitt jobb, www.barnsemester.se, så har vi blivit nominerade. Vi är en av Sveriges 10 bästa resesajter enligt tidningen Internet World. Det är stort! Och större kan det bli. Gå gärna in och rösta på oss i omröstningen!!
Du hittar den här!

Leksaker överallt!

I Max rum, ja överallt om man ska vara helt ärlig, så ligger det leksaker, överallt!!!!
Varja kväll plockas det undan och jag har länge gått och fnulat på förvaring.

Nu har jag byggt två ganska stora leklådor. De är så pass stora att en litten bus-kille kan krypa ner och gömma sig, eller åka båt i dom.

Jag målade dom lime och ljusblå, dekorerade med figurer från
Djungelpatrullen mini.
image519

Glöggtider

Jag är på jakt efter nya glöggmuggar, eller helst ett helt glöggset. Jag vill ha något stilrent men ändå juligt...
Min favorit är nog Cult Designs minsta muggar ur Pausserien,

image518

Snö!

På morgonen när vi tittade ut var det vitt på marken! Första snön har kommit.
Både Max och jag hoppsastegade ut och knallade till dagis. Jag älskar första snön!!
image516