Mamma, jag vill ut o kyckla!!

Så låter det allt som oftast hemma hos oss nu för tiden. Ikväll, efter middagen, gav Max och jag oss ut på en tur och vi cyklade runt hela samhället. Det är långt för en liten kille på snart fyra år, men han är så jädrans duktig, det gäller att cykla på om man ska hänga med :)

Flaggan som sitter bak är arvegods, den satt på pappsens första cykel också!

image624

Foto: Privat med mobilkameran

Om jag har brist på...

motivation för min pågående viktnedgång, då hälsar jag bara på hos den här tjejjen, Akinna! Kolla in hennes före-efterbilder, helt galet vilken skillnad. Nu har jag i några dagar haft svårt att hitta motivationen för att fortsätta kämpa på, ikväll satte jag mig och kikade på hennes sida igen och vipps så är jag supermotiverad igen. Nu jäklar ska här kämpas på!!!!

image621


Läskande nyheter

Idag köpte jag hem Fun Lights två nykommlingar, Cassis Noir och Appear. Båda två gillade jag, cassis var bäst, kan tänka mig den i sommarvärmen med massor av is! Så jag rekomenderar båda två.

image619

Snabbt, magert och supersmarrigt!

När jag lagar lunch vill jag att det ska gå snabbt. Denna asiatiska kycklinggryta går supersnabbt och jag tycker den är god som bara den.

Jag fräser kycklingfilé i stora tärningar och kryddar dem med salt och peppar, slänger i en burk wokgrönsaker och lite champinjoner och häller sedan på en tetra Spicy Thai Keldasoppa. Får småkoka i 5 - 10 minuter och serveras med ris och en sallad.

image618

Dagens tips!

Eller dagens gör-inte tips kanske...

Om man låter barnet leka med koddosan till internetbanken och använda den som telefon.... så är det inte så smart.... Tre gånger funkar det sen kan man inte betala räkningar mer... SUCK!

som en klubbad...

Jag är så trött på kvällarna!! Jag som jobbat natt i många år förutom det senaste året har alltid varit en nattuggla med litet sömnbehov. Men det har ändrat sig kan jag tala om, och det bara i en handvändning! Tills för ca två veckor sedan så la jag mig sällan innan 01, inga problem, la jag mig tidigare kunde jag inte somna. Nu vill jag inget hellre än att krypa ner under täcket, har lagt mig vid 22-tiden, somnar direkt, på 2 sek, och snarkar gott hela natten.... Vad har hänt? Är det åldern?!? Fan jag är ju bara drygt 30, var ska det här sluta???

Nu ska jag hasa mig in till sovrummet innan jag slår huvet i tangentbordet och snarkar här hela natten. Natti natti!

image617

Studsmatta och kalsonger

Idag har vi en mysdag Max och jag. Han är ledig från dagis och jag ledig från jobb, nästan i alla fall.
Vi ska åka in till stan och handla kallingar och en studsmatta. Vi firar nämligen att stora killen är helt torr på dagarna nu, det gick supersnabbt. Två dagar har jag tagit hem tvätt fån dagis,annars har det gått helt utan olyckor.
Så idag ska Max få köpa kalsonger och vi ska köpa en liten studsmatta, en sån liten som funnits ända sedan 70-talet. Han har tjatat länge om en sådan och nu ska han få det. Sen blir det en trerätters på McDonalds med, Max favoritrestaurang :)
image616

Blogga från mobilen??

Jag har kikat runt lite men hittar ingen info om hur man bloggar via mobilen, om man kan det. Men det antar jag att man kan :)
Någon av er besökare som har blogg.se som vet?
image613

Uppdaterat:
Äh, skrutt också! Hittade precis info om att mobilbloggningen är inaktiverad just nu, jag som var så laddad för att börja blogga från lite varstans :)

Jag har ett nytt beroende

och det är  ett mycket märkligt beteende.
Jag har blivit helt besatt av att läsa vad
Alex och Calle Schulman skickar och får för sms....

Helt sjukt men jag tycker det är skitkul!
Här hittar du SMSen!

Vad ska vi äta för mat?

Precis så skrev jag på google och kom då till denna blogg. Här måste jag bara kika runt ordentligt, ser att jag kommer att få massor med inspiration för nya maträtter!
image612

Den man älskar....

Vi såg en ruskigt bra film igår, Den man älskar. Jonas Karlsson är min absoluta favvoskådis, jag bara älskar honom och här gör han en av sina bästa roller någonsin.

Filmen handlar om Lena (Sofia Ledarp) som tidigare levt tillsammans med en mycket våldsam man, Hannes (Jonas Karlsson). Hannes har kommer ut från fängelset efter ett fängelsestraff som han blev dömd till efter att ha slagit Lena sönder och samman. Lena lever nu tillsammans med Alf (Lassgård), tryggheten själv. Hannes och Lena stöter på varandra ute på stan och det sätter fart på massor med svåra känslor...

image611

Får jag presentera ZULU, ny figur formgiven av Isabelle Norman Sällström

En ny filur i sortimentet av Isa-figurer har hittat in i butiken. ZULU heter han och kan beställas i vilken färg man vill och skylten som han håller i skriver man sin egen text i. Passar både på dörren och väggen.

Formgivare är Isabelle Norman Sällström.
image610
www.vimsadekor.se

Smart för bättre ordning i barnrummet.

Dessa förvaringstexter finns i butiken, vimsadekor.se, jag tycker det är praktiskt och snyggt, sen ligger ju en hel del prylar på golvet i alla fall men det blir lite roligare att plocka undan :)

image609

Härliga vååår!!

Vi har strålande sol från en klarblå himmel och 13 grader varmt i skuggan, ljuvligt! En sak som verkligen är vår för mig är när man hänger ut den först tvätten och det har jag gjort idag, det torkar på nolltid och doftar underbart när man tar in det....

image608

Coola krokar till barnens saker

Snygga krokar är kul tycker jag och dessa kan jag tänka mig i hallen när vi fixar till där.
Krokarna är formgivna av Malin Lundmark och köpställen hittar man
här

image607

Camillas Garden

Jag måste bara tipsa om en sida med så härlig inspiration till trädgården. Jag tycker det är så snyggt med betongkrukor och efter att ha kikat på Camillas sida ska jag handla hem betong och göra egna, det verkar inte så blodigt svårt, men vi får väl se när jag sätter fart image604

Kika in på
Camillas Garden och låt er inspireras!

image605

Vem äter upp alla strumpor?

image603

Jag tror jag blir galen!! Det finns aldrig några strumpor i det här huset, eller jo, en av varje finns det massor av med det känns som att det är någon som jäklas med mig och gömmer den ena i alla par. Suck!
Ska nog tamejtusan sy ihop alla par så får familjen hoppa jämfota när vi ska ta oss någonstans.... image601