Värdens roligaste kille!

Han är det roligaste som går i ett par skor, vilken charmknutte!!!

www.sadax.nu

image559

En ny fröbutik har öppnat på nätet av ingen mindra än min lilla mamma :)
Så nu måste jag ju puscha för den, jättefina fröer och snabb leverans!
SÅdax.nu var namnet!

Mello!

Äntligen är det igång! Jag är en riktig sucker för melodifestivalen. Gunåde den som stör mina lördagskvällar nu när mello är i rullning. Men igår var det en kille som sopade banan med alla pudlar och Christer Sjögrenar! Bäst igår var detta:
 

Meandi vår-08

Om ett par dagar är det dax, då släpper Meandi sin vårkollektion. Jag gillar deras kläder, nog för att det sitter på var och varannan unge, men det gör mig inget, vi gillar dom ändå! Jag har hört ett rykte om att ett av de nya mönstrerna ska vara med korvar på!!! Ska onekligen bli spännande att se :)
image557

Prinsesslottet i ny kostym!

Även "Prinsesslottet" (formgivare Isabelle Norman) har fått sig en make-over. Här är den nya varianten:

image556

Bild från Vimsadekor.se

Fina gummistövlar

Precis i samma sekund som jag surfade in på Polarns hemsida och såg dessa stövlar så bestämde jag mig för att Max måste ha ett par dagisstövlar och ett par hemmastövlar. Han har alltid haft det, men just nu har han bara ett par. Så jag knallar gärna iväg till Polarn och köper dessa härliga gummissar!
image555


Molniga sängkläder

Jag har länge sneglat på Gunilla Axéns molntextiler, tycker de är så fina. Så ingenting kunde stoppa mig när jag för ett litet tag sedan snubblade över detta limegröna molnpåslakanset på Hemtex halva-priset rea! 124 pix kostade det och pryder nu Max säng.

image554
Bild: Privat (Jag vet, olagligt dålig bild, fortfarande har jag bara mobilen att fota med, min kamera är ju restad, snyfft!)

Virrvarrig vaxduk!

Vi har ett gammalt teakbord till köksbord. Bordet är fint i sig, gillar 50-talsstuket, men det är så slitet och nött.Köpa ett nytt bord är inte att tänka på just nu då det skulle bli skadat efter första sittningen med en 3,5 års vilde, så jag kör med vaxduk. Har en snygg på nu, köpt på Åhlens men vill ha en till att byta med när den ena tvättas.
Har letat runt men inte hittat någon som faller mig i smaken förrens idag!! Tack vare
Pernilla (Tack!) så kikade jag in hos Sassabrassa och såg då att de har en nyhet, en vaxduk i virrvarrmönster!! Den har inte kommit ut till återförsäljare ännu, men de var så gulliga där så jag får hem en grå virrvarr i brevlådan, vilken service va!!

image553

Monster i nya kläder!

Nu finns det äntligen rosa monster och mysiga skogsmonster i butiken.
image552

Rolig idé!

Snubblade över en rolig sida idag, Designloppis.se Det finns dock bara två annonser varav den ena ( En kartelllampa) redan är såld. Men idén är kul, hoppas det är en sajt som kommer växa!
image551

Snyggolampa!

En sån här lampa vill jag ha till köket! FL/Y från Kartell. Men jag vet inte vilken färg, ska man hålla sig till det svart/vita eller ha en färgklick ovanför bordet. Om jag inte ska ha en vit så gillar jag den ljusblå eller ljusgröna bäst.
 Har sett att
Dink@ har en ljusblå, supersnygg!!
image550

Vi fortsätter i köket...

Vi håller ju på med en liten light-renovering i köket, och då menar jag mycket light! Men nu har jag gjort i ordning kaklet. Vi har ett brunsvart mönstrat kakel med stora blommor på, och fogarna var gula, inge snyggt alls!!

Jag köpte helsvart kakeldekor och vit fogfinish, vipps! Ett superfint kakel! Jag har öven beställt kakeldekorer med prickar på från
favoritsaker.se men jag har inte bestämt mig ännu ifall jag ska använda dem..

Bilder kommer på resultatet när köket är klart.
image549