Fint från från Rörstrand by Mannerstål



Supersnygga barnserviser formgivna av Karin Mannerstål finns att köpa på
Designonline.se
Här hemma skulle nog trafiksetet vara poppis!

Mamma Mu!



Idag hade vi stor premiär! Max var på bio för första gången. Mamma Mu var vi på och det var succe, med efterföljande festmåltid på den lyxiga restaurangen McDonalds. :) Filmen var lite småkul även för oss vuxna faktiskt.

Fågelkvitter hos Vimsadekor



Dessa ur-söta vinyldekorationer har flyttat in hos Vimsadekor. Ni känner säkert igen dem, det är Petra från Petrified in Pink som är formgivare till pippifåglarna.

Jag vet att Petra själv ska använda dessa för att piffa upp en Malm-byrå, ska bli jättekul att de resultatet!

Rosa bandet - Kom igen, rädda tuttarna!

Det har väl inte gått någon omärkt förbi att det är den rosa månaden nu, jag har hittills handlat lite rosa saker och självklart har jag ett rosa band på min jacka. Idag hittade jag denna sida, klicka er in där och för varje unik besökare som klickar sig in så får Rosa Bandet en krona! Inget att vänta på, klicka på nu bara!


Denna underbara illustration har jag lånat från Lina på Kitchenbloom (med tillstånd:)

Inget är väl så gott som ett glas...

Efter en vecka fylld med en hel del stress, stress och stress så hade vi en lugn och harmonisk stund i köket efter jag hämtat Max från dagis i eftermiddags. Han satt vid köksbordet och målade med vattenfärger, jag hällde upp ett glas kall Pepsimax, satte mig tillrätta med nya nummret av Klick med massor med skvaller. Tog ett par stoooora klunkar av pepsin... trodde jag!! Max stirrade på mig med stora ögon när jag sitter och klunkar ur hans glas med målarvatten. En sådär lagom grön-blå blaskig vätska, det är vad jag dricker på fredagkvällen, vad dricker ni??


                                   Skål då!

Dagisoutfit och lyxig frulle

Idag går Max till dagis med tomteluva som piffig mössa. Det känns som det finns viktigare strider att ta med honom än detta då denna lilla 4-åring gärna vill få sin vilja fram när det gäller ALLT! Och det är en mycket märklig vilja, det måste vara jobbigt att bryta ihop helt över att man inte får äta tomtegröt i sängen, man får inte kasta lego på vägen för att bilarna ska "kjascha" dom, man får inte heller äta plättar kl två på natten när man vaknar för att gå på toa. Det är inte lätt att leva med en sträng mamma ;)

Strax kommer min syster hit och ska hjälpa mig packa ordrar, fick precis ett sms om att hon köper med sig frukost, tack snälla Ulla-bulla!

Sjön suger



Ikväll har vi kopplat in vårt nya Bredbands-digital-tv. Funkar perfekt och otroligt skönt att kunna kolla på alla kanaler. Vi hade skit-boxer innan och där kunde vi inte se trean och femman om det var minsta lilla vindpust ute, vilket det är rätt ofta...

Hur som helst så fastnade jag framför kanal 9 nu när jag satt och zappade igenom, och där var programmet Sjön suger.
Det är Lennart Jähkel och Johan Ulvesson som åker omkring i skärgården, träffar olika människor och lagar mat tillsammans. I dagens avsnitt så ar det Felix och Måns Herngren som var med. Jag älskar Felix Herngren! Mycket sevärt avsnitt som man kan se
här!

Superduper-rea hos Perlan!



Pernilla på
Perlan Living har slagit till med tok-rea! Massor med fina varor till inköpspriser.
Jag har lagt en beställning, passade på att klicka hem dessa fräcka canvastavlor. Alla tre för lite drygt hundralappen, vilket kap va!!?? Tanken är att de ska pryda väggen här på kontoret när vi gjort lite fint. Nya tapeter och lite snygga förvaringsmöbler står på to-do listan.

Passade även på att köpa present till en kär vän som fyller år snart, men det tänker jag inte visa här för hon är en trogen läsare av bloggen
 


Mysiga Bamse



Jag kikade in på Lindex webbutik och såg att de fått in massor med fina
Bamsekläder. En hel del velour, det gillar jag. Perfekt att ha under vinterkläderna. Än så länge kan jag påverka klädvalet, snart är det väl bara spindelmannentryck som gäller, det gäller att passa på så länge man kan!

Hade jag en liten flicka hade denna inhandlats direkt som julklänning! Så söt!


Just nu mummsar jag på...

Det här:




Galet gott!!
Mörk choklad fylld med chokladmousse, mmmm....

Underhåller sjuk fyraåring på dagarna och jobbar på kvällarna/nätterna just nu så det går åt lite choklad :)

Mitt fina sideboard

Nu måste jag visa min favoritmöbel här hemma. Jag fyndade ett sideboard i teak på Tradera för några veckor sedan, och det är så fint!! (Tycker jag i alla fall:)

Jag gillar de svarta detaljerna och hela stilen på det, det rymmer massor med prylar i skåp och lådor.
På sideboardet syns mina nya fina ljuslyktor
"Boll" från Perlan Living med, dom är så fina, lyser med så vackert ljus när de är tända. Köpte ett trepack gröna och ett trepack grå och så har jag mixat dem lite.

Racerbilar uppåt väggarna!

Det är en ära att få presentera Wroom! Det är en ny väggdekor som är formgiven av Petra på Petrified in Pink. Jag blev förtjust i racerbilen första gången jag såg den och nu kan man även köpa den som väggdekoration hos Vimsadekor.

Tror det kommer en ommålning i Max rum inom kort och en fin racerbil ska få pryda väggen! :)


Gillar ni tecknet "&" ?

Det gör jag! Tycker det är så snyggt :)

Nu finns det en ny väggdekor hos
Vimsa som bygger på tecknet & och namn på familjemedlemmarna. Men så klart är det ju helt fritt fram att skriva vilka ord som helst :)


Spillevink i nya skor


Om man är fyra år så poserar man så här när man visar upp sina nya skor framför kameran :)

Skoköpet gick bra igår, Max studsade till dagis i de nya fina varma stövlarna idag.
Men vet ni, vilken bra service det är på Vincent shoestore i Nyköping.
I våras köpte jag gymadojjor till Max där, fräsiga svart/vit randiga i skinn. Det vita skinnet har flagnat och blivit fult, vilket jag för ett par veckor sedan pratade med dem om när jag hade vägarna förbi. Max hade dessa skor på sig i går, men gick därifrån med ett par helt sprillans fina höstskor som kostade 550:- i stället som vi fick som kompensation. Hon skickade de andra på reklamation, då har Max använt dom hela sommaren. Det kallar jag bra service!!

Varma gummistövlar

Idag är det full rulle som gäller!!
Max är hemma från dagis idag så vi ska passa på att åka in till stan och handla varma höstskor. För en liten kille som magnetiskt drar sig mot varenda liten vatttenpöl som finns så känns det som en allväderstövel av något slag är lämplig.

Vincent shoe store har coola stövlar i lite "dykardräkts" material med varmt foder, vi ska prova dom.
Sen hoppas jag att Max är jättesugen på film i eftermiddag då jag har en hel del jobb som måste göras idag! Men mest troligt är nog att det blir kvälls/nattjobb idag :)


Ny "look" på vimsa och 15% rabatt!

Nu är det tyst här på bloggen. Jag jobbar som en tok, har ingen blogginspiration då.

Från och med idag och hela helgen firar jag den nya fina butiken med 15% rabatt på allt i hela butiken!!
Skynda fynda :)

www.vimsadekor.se

Fina lampor på Clas Ohlson!

Häromdan var jag en snabbis på Clas Ohlson för att köpa lite kontorspryttlar. Tvärnitade när jag sprang förbi lampavdelningen! En underbart snygg bordslampa och två lys-kvistar fick följa med hem :)
Bordslampan i svart kromad fot och "tråd"skärm är jag helt förälskad i, den är ännu snyggare i verkligheten och bara 198:-, vilket klipp!!!


Nytt teakbord!

Jag har shoppat på Tradera igen! Senast var det mitt fina teaksideboard (som jag snart ska visa bild på) och nu är det ett litet teakbord. Det är så fint tycker jag. Jag har en gammal teakstol/fotölj som jag ska klä om sitsen på sen ska stolen och det lilla bordet få stå på någon bra plats i huset. Jag har inte fått hem bordet ännu, men det borde komma när som helst :)  (Bilden är lånad från säljaren)


Vinnare i Petrified-tävlingen!



Nu ska ni inte behöva vänta längre :)
Vinnaren i tävlingen är Erica Kjellstrand, stort grattis!!!
Vinnarmail på väg!