Nu är det dags...

...att pynta lite ute. Det har vart så mycket jobb, sena leveranser och annat strul så jag har inte gjort ett endaste dugg ute ännu. Men nu är allt återställt och jag ska handla hem blommor idag till krukorna som gapar tomma där ute. Skulle även vilja ha ett litet bord till altanen, ska se om jag hittar något passande.

image630

Nu kan man se direkt....

...hur ens egendesignade väggtext kommer se ut när man beställer i butiken.
Går man in under "Komponera" i menyn så kan man trixa och latja fram sin perfekta väggtext och man ser på en gång hur texten ser ut med det typsnitt och den färg man väljer, fiffigt va? :)

image629

Design: Isabelle Norman-Sällström

Nu finns det en hel del nyheter hos Vimsadekor.se, bland annat några figurer designade av Isabelle Norman-Sällström. En av dessa är denna Sommarblom som passar perfekt i ett tjejrum.


image628


Paus i packandet

Ca 150 leveranser som ska packas och postas! Kul men jobbigt med packandet. Så idag ska jag ta mig in till stan för en lunchdate med världens bästa Ann och hennes lilla Emil. En souvlaki på Kolgrillen sen är jag laddad för att fortsätta igen :)

image627

Det blir ris för min del, vilket är jättegott iofs. Räknar fortfarande points och har hittills ett minus på 7,2 kg, tjooohooo! =0)

Bättre sent...

Allas vår underbara Pernilla, dvs Perlan har i dagarna startat en webbutik. Och vilken butik sen!
Det finns så mycket fint i denna butik så man storknar! Har ni inte vart inne ännu så rusa genast och kika.

All lycka önskar jag dig med butiken Pernilla!

image626

Läggning

Jag vet inte hur många sagoböcker jag läst de senaste veckorna... Max älskar att lyssna när man läser saga, och jag tycker det är kul att läsa, men inte samma böcker om och om igen....

Idag har vi lånat hem några nya så ska vi se om han kan luras till att läsa något annat än Emil och Pricken :)

image625
Bokbilder från barnbokshandeln.com och väggord från
vimsadekor.se


Livlina

Hittade detta klipp idag, underbart!!!