Snabbaste middagstipset!
Mitt favorittips:
Tre kycklingfiléer
En påse wokgrönsaker
En burk Thai Green Curry grytbas.
½ burk cocosmjölk
Gör så här:
Strimla kycklingen, på med lite salt och peppar och stek på lite i en teflongryta.
Häll i grönsakerna och stek i någon minut till.
Häll på grytbasen och ½ burk cocosmjölk.
Koka ca 10 minuter.
Servera med ris och en sallad. Wonderful! :)


Åh, lät hiimla mumsigt! Och egentligen alldeles enligt GI (tror jag?) Vet iofs inte hur det är med kokosmjölk... hmm.. måste kolla upp! :)
Hoppas du får en underbar dag vännen! kram
Jag är också helsåld på thai!
Mmmmm så gott...och det faller mej i smaken när det är enkelt också!!
kram tina!
å jag älskar den gröna curryn så himmla gott.
Låter smaskigt får som jag provar det någon gång, barnen är inte jätteförtjusta i thai mat
Jag mådde såå bra av Thaimaten när vi var i Thailand i 3veckor i februari. Mums! Får se om det blir en till sväng dit!? Kramen
dom burkarna har jag kollat på men inte provat än, kanske värt ett försök då?! =)
snabbt, enkelt & gott-sånt prioriteras verkligen här!
Jag blev sugen på att testa och letade och letade men hittade inte burkarna :(
Står de bland konserver?
/Lotta
Åh, tack för tipset! Det är nämligen fiskolja i ALLT sånt här annars (är vegetarian) men detta verkar vara förskonat. TACK! :)